Visit Åland

Storagatan 8
22100 Maarianhamina AHVENANMAA

Lisätietoja

Katso myös

6700 saarta ja vielä enemmän elämyksiä

Saarivaltakunnassa on jotain maagista, sinne matkustaessaan on kuin siirtyisi toiseen maailmaan. Meri suojaa paikallista kulttuuria ja perinteitä, saariston luonto kukoistaa villinä ja koskemattomana. Saarivaltakunnassa ei törmää mainstream-käsitteeseen samalla tavoin kuin muualla maailmassa.

Meren läsnäolo on aina vaikuttanut Ahvenanmaahan ja sen asukkaisiin. Täällä ilmansuunnat toimivat samalla tavalla suunnannäyttäjinä kuin vasen ja oikea. Täällä on jouduttu itse keksimään kaikki tarvittava, ja niinpä meillä onkin vähän kaikkea.

Ahvenanmaa on aurinkoinen, demilitarisoitu, omapäinen, historiallinen, rikas kulttuuriltaan, itsehallittu, maistuva ja todella, todella kaunis. Kaikki tarvittavat ainekset ovat olemassa, niistä voi jokainen koota omaan makuun sopivia elämyksiä. Lämpimästi tervetuloa!

Visit Åland

Visit Åland on Ahvenanmaan virallinen matkailu- ja jäsenorganisaatio, johon kuuluu noin 260 jäsentä. Visit Ålandin päätehtäviin kuuluu markkinoida Ahvenanmaata matkailukohteena sekä yhdessä paikallisen matkailualan kanssa kehittää Ahvenanmaan turismia.

Lisätietoja

Katso myös