Visit Åland

Storagatan 8
22100 Maarianhamina AHVENANMAA
6700 saarta ja vielä enemmän elämyksiä

Saarivaltakunnassa on jotain maagista, sinne matkustaessaan on kuin siirtyisi toiseen maailmaan. Meri suojaa paikallista kulttuuria ja perinteitä, saariston luonto kukoistaa villinä ja koskemattomana. Saarivaltakunnassa ei törmää mainstream-käsitteeseen samalla tavoin kuin muualla maailmassa.

Meren läsnäolo on aina vaikuttanut Ahvenanmaahan ja sen asukkaisiin. Täällä ilmansuunnat toimivat samalla tavalla suunnannäyttäjinä kuin vasen ja oikea. Täällä on jouduttu itse keksimään kaikki tarvittava, ja niinpä meillä onkin vähän kaikkea.

Ahvenanmaa on aurinkoinen, demilitarisoitu, omapäinen, historiallinen, rikas kulttuuriltaan, itsehallittu, maistuva ja todella, todella kaunis. Kaikki tarvittavat ainekset ovat olemassa, niistä voi jokainen koota omaan makuun sopivia elämyksiä. Lämpimästi tervetuloa!

Visit Åland

Visit Åland on Ahvenanmaan virallinen matkailu- ja jäsenorganisaatio, johon kuuluu noin 260 jäsentä. Visit Ålandin päätehtäviin kuuluu markkinoida Ahvenanmaata matkailukohteena sekä yhdessä paikallisen matkailualan kanssa kehittää Ahvenanmaan turismia.

Kartta

Osta verkkokaupasta

Ahvenanmaan majoituspaketit

Pidä tauko. Lähde Ahvenanmaalle ja vietä muutama viihtyisä päivä Maarianhaminan merenkulkukaupungissa. Hemmottele itseäsi ja nauti hyvästä ruuasta ja rentoutuksesta.

Käringsund -mökkipaketti
  • Hinta alk. 136 € / hlö.
  • Paketti sisältää kolmen yön majoitus 4 hengen mökissä, pizzaillallinen sekä koko perheelle pääsyliput seikkailupuisto SmartParkiin ja loppusiivouksen.

Käringsund Resort & Conference on fantastinen paikka meren rannalla. Tarjoamme majoituksen kodikkaissa mökeissämme, kahvilan/pizzerian, á la carte ravintolan, laajan terassin jossa 2 ulkouima-allasta sekä 2 rantasaunaa ja kylpytynnyriä.

Lisätietoja kohteesta