ArtTeatro

SirkusStudio, Salminiituntie 37
23360 Kustavi
+35850 430 7928

Lisätietoja

ArtTeatro on vuonna 2008 perustettu sirkus- ja varieteetaiteen ohjelmapalvelu. Yrityksemme on erikoistunut korkeatasoisten viihde-elämysten tuottamiseen sekä sirkusaktiviteettien järjestämiseen.

Meiltä voitte tilata sirkusesityksiä, sirkusaktiviteetteja tai ohjelmanumeroita kuten akrobatiaa, jongleerausta, taiteilua trapetsilla tai nuoralla tanssia. Esityksemme sovitetaan tapahtumanne tilaan ja konseptiin sopivaksi. 

Tarjonta:

*ohjelmanumeroita tapahtumiin
*tilausesityksiä tarjoiluineen matkailuryhmille
*sirkussyntymäpäiviä
*sirkusfitness-treeniä aikuisille
*sirkustaiteen työpajoja
*TYKY- ja TYHY-päiviä
*luokkaretkiä

Kysy rohkeasti lisää ja pyydä tarjous!

Yrityksemme taiteellisesta ja toimitusjohdosta vastaavat Cirque du Soleilista tuttu trapetsitaiteilija Pauliina Räsänen ja maailmanmestariakrobaatti Slava Volkov. Yrityksemme voitti Matkailun Oskari 2015 -palkinnon sekä toiminnanjohtajillemme Pauliina Räsäselle ja Slava Volkoville myönnettiin Varsinais-Suomen Maakuntahallituksen arvostettu Aurora-mitali ansiokkaasta kulttuurityöstämme sirkustaiteen saralla.

Kustavin SirkusStudiolla järjestetään Saariston 4. Sirkusfestivaali 5.7.–4.8.2018. Festivaalin ohjelman kruunaa ainulaatuinen Vaudeville-esitys, hurmaavan hauska sirkuselämys, jossa on musiikkia ja ArtTeatron huippuakrobaatit Cirque du Soleilista.

Lisätietoja

Asiasanat: