ArtTeatro

SirkusStudio, Salminiituntie 37
23360 Kustavi
+35850 430 7928

Lisätietoja

ArtTeatro on vuonna 2008 perustettu sirkus- ja varieteetaiteen ohjelmapalvelu. Yrityksemme on erikoistunut korkeatasoisten viihde-elämysten tuottamiseen sekä sirkusaktiviteettien järjestämiseen.

Meiltä voitte tilata sirkusesityksiä, sirkusaktiviteetteja tai ohjelmanumeroita kuten akrobatiaa, jongleerausta, taiteilua trapetsilla tai nuoralla tanssia. Esityksemme sovitetaan tapahtumanne tilaan ja konseptiin sopivaksi. 

Tarjonta:

*ohjelmanumeroita tapahtumiin
*tilausesityksiä tarjoiluineen matkailuryhmille
*sirkussyntymäpäiviä
*sirkusfitness-treeniä aikuisille
*sirkustaiteen työpajoja
*TYKY- ja TYHY-päiviä
*luokkaretkiä

Kysy rohkeasti lisää ja pyydä tarjous!

Yrityksemme taiteellisesta ja toimitusjohdosta vastaavat Cirque du Soleilista tuttu trapetsitaiteilija Pauliina Räsänen ja maailmanmestariakrobaatti Slava Volkov. Yrityksemme voitti Matkailun Oskari 2015 -palkinnon sekä toiminnanjohtajillemme Pauliina Räsäselle ja Slava Volkoville myönnettiin Varsinais-Suomen Maakuntahallituksen arvostettu Aurora-mitali ansiokkaasta kulttuurityöstämme sirkustaiteen saralla.

Kustavin SirkusStudiolla järjestetään Saariston 4. Sirkusfestivaali 5.7.–4.8.2018. Festivaalin ohjelman kruunaa ainulaatuinen Vaudeville-esitys, hurmaavan hauska sirkuselämys, jossa on musiikkia ja ArtTeatron huippuakrobaatit Cirque du Soleilista.

Lisätietoja

Kartta

Osta verkkokaupasta

ArtTeatron lippupaketit

Ainulaatuinen Vau de Ville -esitys kesällä 2018. Hurmaavan hauska sirkuselämys, jossa on musiikkia ja ArtTeatron huippuakrobaatit Cirque du Soleilista.

Artteatro liput

Esitykset:

  • 6.7.-4.8.2018 ke, to ja la klo 19.00

Hinnat:

  • Peruslippu: 30€/ hlö, lapset (4-15v.) 20€
  • Lippu väliaikatarjoilulla (piirakka + kahvi) 37 €/ hlö, lapset (4-15v.) 27,00€
  • Esityksen kesto noin 1,5 h.
  • Torstaisin järjestetään bussikierros Turusta (lähtö Aurakatu 2) klo 17.00 cirkukseen. Paluu noin klo 22.00. Hinta 70 €, sis. kuljtuksen, sisäänpääsyn ja tarjoilun.