Örön linnakesaari

Örön Linnake
25870 Kasnäs
+358 46 563 5207
Örö – Saaristomeren kansallispuistossa sijaitseva sata vuotta suljettuna ollut linnakesaari on avattu yleisölle.

Örö sijaitsee avoimen Itämeren äärellä, jossa rannaton horisontti lähiluotojen takana vangitsee katseen. Saariston koskematon ja ainutlaatuinen luonto muodostaa täydelliset puitteet aktiviteeteille tai mahdollisuudelle rentoutua. Tsaarinaikaiset mukulakivitiet sekä merkityt retkeilyreitit tutustuttavat eri kohteisiin.

Vieraile saarella omalla veneellä tai järjestetyillä matkoilla esimerkiksi purjelaiva Eugenialla. Saarelle liikennöivät Kasnäsistä myös useat yhteysalukset sekä nopeat RIB-veneet ja taksiveneet.

Kodikkaat ja hyvin varustetut huoneistot tarjoavat mahdollisuuden omatoimiseen lomailuun ja majoittuessasi vanhan kasarmin hotellitasoisiin huoneisiin anna hetken aikaa ajatusten palata rannikkolinnakehistoriaan. Saaren uudessa vierassatamassa on 70 paikkaa, kauppa ja rantakahvila.

12” kasarmialueen ravintola on kesällä avoinna päivittäin ja muina aikoina ennakkovarauksesta ryhmille. Jos haluat järjestää virkistyspäivän, kokouksen, seminaarin tai juhlat historiallisesti merkityksellisessä paikassa, on Örö mainio vaihtoehto.  Etäisyys Turkuun noin 2 tuntia ja Helsinkiin 2½ tuntia.

Kartta

Osta verkkokaupasta

Saaristoristeilyt Turku - Örö

Kookas ja mukava M/s Kökar risteilee kesäkautena 2018 Turusta ainutlaatuiseen Örön saarelle.
Ohjelmaa aluksella löytyy sopivasti teemaa kunnioittaen aina luonto-opastuksesta kiikariesittelyyn.
Perillä Örössä ollaan runsaat 3 tuntia.

Örön risteily
  • Hinta: 80€ / hlö, lapset 0-14v. 30 €
  • Lähdöt: heinä-elokuu, lauantaisin klo 09.00 ja paluu klo 21.00
  • Lähtöpaikka: Läntinen Rantakatu, ravintola Vaakahuoneen edustalta Martinsillan kupeesta.

Lisätietoja