Örön Linnake

25870 Kasnäs
+358 40 775 5625

Lisätietoja

Saaristomeren kansallispuistossa sijaitseva, sata vuotta suljettuna ollut linnakesaari hurmaa monipuolisuudellaan.

Örö sijaitsee avoimen Itämeren äärellä, missä rannaton horisontti lähiluotojen takana vangitsee katseen. Saariston koskematon ja ainutlaatuinen luonto muodostaa täydelliset puitteet erilaisille aktiviteeteille ja mahdollisuudelle rentoutua. Tsaarinaikaiset mukulakivitiet sekä merkityt luontopolut tutustuttavat saaren nähtävyyksiin.

Öröhön liikennöi yhteysaluksia Hangosta ja Kasnäsistä. Perille pääsee myös nopeilla RIB- ja taksiveneillä. Saarelle järjestetään myös pakettimatkoja mm. Turusta. Örön 70-paikkaiseen vierassatamaan on helppoa saapua omallakin veneellä.

Örössä kansallispuiston hehkuun yhdistyy ripaus luksusta. Kesällä 2016 valmistuneessa Hotelli Örössä nautit korkeatasoisesta majoituksesta. Saarelta voi vuokrata myös kodikkaita huoneistoja, mökkejä sekä ryhmämajoitustiloja. Saaren muihin palveluihin lukeutuvat 12’’ Ravintola, satamabistro ja kahvila, kesäkioski sekä kajakki- ja polkupyörävuokraus. Paras tapa tutustua Öröhön on osallistua kesäkaudella päivittäin järjestettäville opastetuille kierroksille.

Örö palvelee ryhmiä ennakkovarauksesta ympäri vuoden. Saarella järjestyvät niin häät, sukujuhlat, virkistyspäivät, kokoukset kuin seminaaritkin. Etäisyys Kasnäsin lauttarannasta Turkuun noin 1,5 tuntia ja Helsinkiin 2,5 tuntia.

Lisätietoja