Parainen

Rantatie 28
21600 Parainen
+358 40 011 7123
Parainen on kappale kauneinta saaristoa – höystettynä mainioilla palveluilla.

Tutustu saariston luontoon pyöräillen. Ihanassa luonnossa vaihtelevia reittejä kulkee mm. Paraisilla, Sattmarkissa ja Nauvossa. Jos tahdot hyvän alun melontaharrastukselle tai haluat löytää uusia, kauniita melontareittejä, varaa opastettu melontaretki. Saaristo tarjoaa aloittelijalle suojaisia vesiä ja edistyneem­mille vaati­vampia retkiä aina ulkosaariston luodoille asti.

Saaristokaupunki Paraisilla voit majoittua täyden palvelun hotelliin, kotoisaan aamiaismajoitukseen, luonnonläheiselle leirintäalueelle, yksinkertaiseen yöpymismökkiin tai viihtyisään merenrantamökkiin. Jos tulet omalla veneellä, voit valita laituripaikan paristakymmenestä satamasta ympäri saaristoa. Turun saaristo tarjoaa myös aitoja makuja. Voit nauttia päivällisen hyvässä ravintolassa, syödä kiireettömän kesälounaan terassilla tai käydä kakkukahveilla viihtyisässä kahvilassa. Saariston makuelämyksiin kuuluvat paikalliset raaka-aineet, kalaruoat ja maistuva maalaisleipä.
 
Saaristokaupungin kesä tarjoaa peräti seitsemän eri musiikkitapahtumaa ja lähes sata upeaa konserttia ainutlaatuisissa paikoissa. Ohjelmassa on kamarimusiikkia, laulelmia, kansanmusiikkia, jazzia, klassista, rockia, lastenmusiikkia ja kirkkokonsertteja.