Turun kaupunginteatteri

Köydenpunojankatu 14 ja Domino, Humalistonkatu 7
20100 Turku
+358 2 262 0000
Teatteria jo vuodesta 1946! Turun Kaupunginteatterin ohjelmistossa nähdään draamaa ja komediaa, koti- ja ulkomaista, klassikoita ja uutuuksia, puhenäytelmiä ja musikaaleja… Turun Kaupunginteatteri tarjoaa kunnon kattauksen teatteritaidetta sekä paljasjalkaisille turkulaisille että kauempaa saapuville kävijöille.

Turun Kaupunginteatterin vuonna 1962 rakennettua teatteritaloa peruskorjataan parasta aikaa, joten teatteri toimii kesään 2017 asti väistötiloissa. Väliaikaisena päänäyttämönä toimii 350-paikkainen Logomo-teatteri Logomon tiloissa VR:n entisessä konepajassa. Esityksiä nähdään myös elokuvateatterista teatterisaliksi päivitetyssä Domino-teatterissa Turun keskustassa.
 
Logomo-teatterin syksyn 2016 avaa neurooseista kertova komedia Toc Toc. Syyskuussa ensi-iltansa saavassa näytelmässä esiintyvät muun muassa Esko Roine ja Tuija Ernamo. Syyskaudella Logomo-teatterissa nähdään myös Tennessee Williamsin moderni klassikko Kissa kuumalla katolla, koko perheen seikkailunäytelmä Robin Hoodin sydän ja tanssisatu Saiturin joulu.
 
Domino-teatterissa palataan jytinällä 1980-luvulle, kun parhaista ja kovaäänisimmistä kasarihiteistä rakennettu Rock of Ages -musikaali saa lokakuussa ensi-iltansa. Syksyn ohjelmistoon kuuluu myös Linnateatterin teatterisalissa kantaesitettävä Tivoli, yli 4-vuotiaille suunnattu pieni musikaali suurista tunteista.

Turun Kaupunginteatteri on mukana Suomen satavuotisjuhlissa. Tammikuussa 2017 Logomo-teatterissa saa ensi-iltansa uusi Tom of Finland -musikaali, joka näyttää kaarinalaisen opettajaperheen lahjakkaan, omalaatuisen pojan tien maailman tunnetuimmaksi suomalaistaiteilijaksi. Peruskorjatun teatteritalon avajaisia juhlitaan syksyllä 2017 muun muassa Seitsemän veljeksen voimin.
 

Kartta

Osta verkkokaupasta

Tom of Finland teatteripaketti

Mitä ei voi sanoa, se piirretään. Mitä ei voi piirtää, se lauletaan.

Tom of Finland –musikaali näyttää Touko Laaksosen tien maailman tunnetuimmaksi suomalaistaiteilijaksi. Samalla se haastaa katsojat ajatusleikkiin, että Tom of Finland ja hänen taiteensa ovat olleet maailmanlaajuisesti eräs suurimmista vaikuttajista homojen vapautumisessa ja tasa-arvoisemman aseman saavuttamisessa. Rooleissa mm. Olli Rahkonen ja Anna Victoria Eriksson.

Jännittävien esitysten jälkeen saat rentouttavat unet Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä tai Scandic Plazassa.

Tom of Finland teatteripaketti

Hotellivaihtoehdot:

Hinta alk 92,50 €/hlö sis. majoituksen 2hh:ssa/std, aamiaisen sekä lipun Tom of Finland -esitykseen.

Hotellipaketteja myynnissä 2017 kevään näytöksiin.
Lisätietoja esityksestä