Visit Turku on siirtynyt viime vuosina yhä enemmän sähköiseen viestintään. Markkinointiyhteistyössä mukana oleville matkailuyrittäjille ja yhteistyökumppaneille tarjolla on useita eri kanavia lisänäkyvyyden saamiseen. Muistithan nämä kaikki?

Sähköisten kanavien lisäksi saat yhteyden meihin tietysti aina myös perinteisemmin keinoin. Yhteystietomme löytyvät täältä.

Päivitä tuotekorttisi sivustolla

Tuotekortti on yrityksesi tai tapahtumasi oma sivu uusitulla Visitturku.fi-sivustolla. Nykyisin saat oman tuotekortin yhteyteen myös syötteen yrityksesi omasta Facebook-virrasta. Päivitykset tuotekorttiin voit lähettää kätevästi sähköpostilla. Lue lisää.

Paketoi kanssamme

Markkinointiyhteistyön kautta saat mahdollisuuden paketoida tuotteitasi Visit Turku Shop Online -verkkokaupan tarjontaan. Verkkokaupan käytännön asioita hoitaa Björn Widenius. Sinun on mahdollista saada tuotteesi myös myyntipalvelumme välitykseen, joka paketoi tuotteesi ryhmätarjontaamme tai sen yhdeksi elementiksi. Pakettien (verkkokauppa ja myyntipalvelu) toteutuneesta myynnistä otamme 10 % komission.

Lisätietoja paketoinnista antaa myynti- ja markkinointipäällikkö Satu Hirvenoja.

Tarjoa blogiaiheita

Testing Turku -blogin kirjoittajat testaavat Turun seudun matkailukohteita ravintoloista museoihin, hotelleihin, teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin. Jos haluat yrityksesi tai elämyksesi mukaan, ota yhteyttä yhteyttä: viestinta (at) visitturku.fi. Lue lisää.

Lue uutiset uutiskirjeistämme

Uutiskirjeessä matkailun ammattilaisille kerromme ajankohtaisista asioista Visit Turun toiminnassa ja tulevista tapahtumista sekä markkinointitoimenpiteistä. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Matkailijoille lähetämme ajankohtaisia matkailuvinkkejä kuusi kertaa vuodessa. Lisäksi myyntipalvelun uutiskirje tarjoaa uusimmat tarjoukset ryhmä- ja pienryhmien retkiin viisi kertaa vuodessa.

Jos et saa kaikkia uutiskirjeitämme, voit tilata ne tästä.
Vanhoja uutiskirjeitä pääset lukemaan täältä.

Pysy kärryillä ammattilaisten omassa Facebook-ryhmässä

Sähköpostien lähettämisen sijaan ilmoitamme myyntitilaisuuksista, tapahtumista ja koulutuksista Varsinais-Suomen matkailualan ammattilaisten omassa Facebook-ryhmässä. Ryhmä löytyy nimellä Visit Turku / Matkailualan Ammattilaisille. Suljetussa ryhmässä sana on vapaa, joten myös yhteistyökumppanit voivat aloittaa keskustelun tai jakaa kiinnostavia linkkejä. Myös tutkimustieto ja alan uutiset ovat tervetulleita. Ethän kuitenkaan postaa sivulle mainoksia tai myyntikirjeitä. Klikkaa itsesi mukaan täältä!

Ehdota aiheita somepostauksiin

Visit Turulla on käytössään myös matkailijoille suunnattuja sosiaalisen median kanavia, joiden kautta alueen matkailutarjonta välittyy tehokkaasti. Käytössä on kolme Facebook-sivua, kaksi Twitter-tiliä sekä Instagram. Uusimpana kanavana on avattu tili Kiinan Weibossa.

Suomen ja ruotsin lisäksi postauksia tehdään englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi. Aihetunnisteina ovat käytössä #visitturku, #kissmyturku, #localturku ja #suomensaaristo. Muistathan ne sopivissa kohdissa myös omissa kanavissasi! Sosiaalisen median sisällöntuotannosta vastaa verkkotoimittaja Maija Ryyppö.

Yhteistyökumppanit ovat tervetulleita lähettämään materiaalia somepostauksiin Visit Turun kanavissa. Ehdota aiheita rohkeasti ja kerro, mitä teillä tapahtuu! Maijaan saat yhteyden sähköpostilla etunimi.sukunimi@turku.fi. Ehdotuksia voi lähettää myös matkailuneuvonnan henkilökunnalle osoitteeseen info(at)visitturku.fi.

Facebook
Visit Turku.fi (suomi, englanti ja venäjä), seuraajia yli 45 000

Twitter
Visit Turku Fi, seuraajia noin 5 300
Visit Turku (englanti), seuraajia noin 4 300

Instagram
VisitTurku, seuraajia noin 15 000

Verkostoidu ruoka-alan toimijoiden kanssa

Eat my Turku -teemalla edistetään alueemme ruoka- ja juomakulttuuria omien ruokalähettiläidemme johdolla. Alan koulutusta ja tietoa löytyy Eat my Turku Facebook-ryhmästä. Liity mukaan tästä!

Ilmoita tapahtumasi Tapahtumakalenterissa

Turun seudun tapahtumakalenteri on alueellinen työväline, josta on hyötyä tapahtumajärjestäjien lisäksi myös kaikille matkailualan toimijoille. Kalenterin sisältö on jaettu harrasteisiin ja tapahtumiin, jolloin kävijöiden on helpompi löytää heitä kiinnostavaa sisältöä. Visuaalisesta kalenterista voidaan helposti nostaa esiin niin suuria yleisötapahtumia kuin pieniä erikoisuuksiakin.

Myös kaikki matkailutoimijoiden järjestämät tapahtumat kannattaa lisätä kalenteriin. Kalenterin käyttö on maksutonta. Napakan tekstin lisäksi on hyvä lisätä myös linkitys tapahtuman omille netti- ja facebooksivuille. Kuvan tärkeys korostuu sosiaalisessa mediassa, muista siis laittaa mukaan hyvä tapahtumaan liittyvä kuva.
 
Tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta www.turkukalenteri.fi

Tarjoa meille hyviä uutisia

Visit Turun oma kanava näyttää Turun seudun parhaat jutut matkailijoille ja paikallisille. Tältä kanavalta näkyy pelkästään positiivisia uutisia. Aiheita voit ehdottaa Satu Hirvenojalle (etunimi.sukunimi (at) turku.fi). Katso uutisia tästä.

Päivitetty 1.6.2018. Some-kanavien seuraajaluvut päivitetty ja #localturku-aihetunniste lisätty.