Food & Fun tuo vierailevia keittiö- ja baarimestareita kokkaamaan ja luomaan drinkkejä businessfestareille SHIFTiin. Perinteistä festariruokaa ja -juomaa ei tulla näkemään, vaan keittiömestarit valmistavat omalle tyylilleen uskollisia monipuolisia annoksia.

Food & Fun x SHIFT pähkinänkuoressa

Food & Fun tuo vierailevia keittiö- ja baarimestareita kokkaamaan erilaisia annoksia ja tekemään drinkkejä SHIFT-businessfestivaaliin. SHIFT on kaksipäiväinen, 31.5.–1.6.2017 Turun Linnassa ja Kakolassa järjestettävä moni- ja poikkialainen kasvuyritystapahtuma, joka tuo yhteen eri alojen yritykset, yrityspäättäjät, rahoittajat, hallitusammattilaiset ja toimihenkilöt tavoitteenaan oppia toisiltaan yli toimialarajojen. Toista kertaa järjestettävään tapahtumaan odotetaan yli 2 000 osallistujaa. Tapahtuman takana on voittoa tavoittelematon yhdistys Shift ry.

Food & Fun tuottaa keittiön Turun Linnan tapahtuma-alueelle ja baarin sekä Taittingerin shampanja-loungen illan juhliin Kakolaan. SHIFTissä nähdäänkin siis kaikkien aikojen kovin ruokakattaus, mitä on yritystapahtumissa nähty.

- Halusimme tuoda tekemisemme vähän erilaiseen ympäristöön ja tilanteeseen. On todella hienoa päästä rakentamaan tätä SHIFTin hyvän porukan kanssa. Teemme sivutapahtuman ensimmäistä kertaa ja odotan innolla tulevaa festivaalia ja yhteistyötä, Food & Fun -tapahtuman tuottaja Jouni Kuru kertoo.

Tulevaisuuden ruokaa lautaselle

Ruokapuoli toteutetaan Food & Fun -hengessä turkulaisten ravintola-alan ammattilaisten sekä vierailevien tähtien kanssa Helsingistä, Pariisista ja Islannista. Ruoka tarjoillaan Electroluxin koneistamasta Puustelli Miinuksen pop up -keittiöstä, jonka kalusteet on valmistettu ekologisista ja 100% kierrätettävistä materiaaleista. Ruoan teemana nähdään tulevaisuuden ruoka, joka näkyy tulevaisuuden raaka-aineina ja ruoanlaittotapoina. Myös maksaminen on tulevaisuutta, joten Food & Funin ruoka- ja juomaliput voi maksaa myös mobiilisti MobilePayn MyShopilla ilman ylimääräisiä päätelaitteita.

Vierailevat keittiömestarit

  • Marjaana Pohjola, Kasvisravintola Kuori, Turku
  • Jarno Seppä, Voiveljet, Turku
  • Ismo Sipeläinen, Finnjävel, vuoden kokki 2015, Helsinki
  • Bjarni Siguroli Jakobsson, vuoden kokki 2012 Islannissa ja kokkimaajoukkueen kapteeni, Reykjavik

1000 ja yksi yötä lasissa

Food & Fun rakentaa myös cocktailbaarin, jossa tarjoillaan vierailevien baarimestarien tekemiä drinkkejä. Teemana on 1000 ja yksi yötä.

Vierailevat baarimestarit

  • Steve Guven, Le Fou, Pariisi
  • Jóhann B. Jónasson, Frederiksen Ale House, 2016 Nordic Tropic cocktail -voittaja, Reykjavik (kuvassa)
  • Suunnittelussa mukana myös Leó Ólafsson, Icebreakers, Reykjavik