Broadwaylta Paavo Nurmen puistotielle! Samppalinnan Kesäteatterin versio hittimusikaalista Naimakaupat Vegasissa – Honeymoon in Vegas on samalla koko Euroopan ensi-ilta.

Naimakaupat Vegasissa – Honeymoon in Vegas

  • Euroopan ensi-ilta Turussa 20.6.2018
  • Esityskausi 14.6.–17.8. (ennakkonäytökset 14., 15., 16., 18. ja 19.6.)

Kesän musikaalissa pelataan siis korkeilla panoksilla. Pöydänputsaajaneloset Veeti Kallio, Marko Maunuksela, Reeta Vestman ja Antti Lang esittelevät katsojille Vegas-tyylin merkityksen ja kahdeksan miehinen bändi täydentää viihdekokemuksen.

Samannimiseen elokuvaan perustuva musikaali on komedia nuoresta pariskunnasta, joka päättää lähteä Las Vegasiin avioitumisaikeissa. Kasinon kunkku (Veeti Kallio) iskee kuitenkin silmänsä Betsyyn (tulevana morsiamena Reeta Vestman). Jack (Antti Lang) huijataan korttipöytään, eikä sulho pysty vastustamaan kiusausta. Pian hän on oman elämänsä herttajätkä ilman morsianta, rahaa tai kihlasormusta. Pata-akkana kiusaa tekee myös äitivainajan kummitus (Satu Paavola), jonka syytä koko sotku alun perin oli. Pakkaan jää vielä jokeri, vegaslainen Elvis-imitaattori (Marko Maunuksela), joka saattaa ratkaista tosirakkauden värisuoran.

Tunnen olevani ikuinen morsian, koska pääsen taas lavalla naimisiin. 

Reeta Vestman 

”Tästä tulee hienoa, koska meillä on karismaa, tyyliä, lauluääntä ja sitten minä, eli koominen kevennys”, Antti Lang huikkaa pianon vierestä lehdistötilaisuudessa.

Luvassa on säihkettä, seikkailua, svengaavaa musiikkia ja lukematon määrä korttipakkoja. Kenellä on lopulta voittava käsi, kun panoksena on rakkaus?

Lisätietoa esityksestä:

 

Kuvassa: Antti Lang ja Reeta Vestman