Samppalinnan Kesäteatterin musiikkitapahtuma "Ja kaikki laulaa på Samppalinna" yhdistää tänäkin kesänä yhteislaulu- ja konserttiperinteen parhaat puolet, jotka takaavat heinäkuisina perjantai-iltoina hyvän tunnelman katetussa teatterikatsomossa.

Kesän tähtiartistit

  • 13.7. EINI
  • 20.7. Virve Rosti
  • 27.7. Tapani Kansa

Liput

  • Samppalinnan Kesäteatterista ja Lippupisteeltä
  • Lippuhinnat: teatterilta 20 €, Lippupisteeltä 22,50 € + mahdolliset toimituskulut

EINI, yksi kesän 2018 tähtiartisteista, on innoissaan Samppalinnaan saapumisesta.

– Kyllä tämä taitaa olla mun "neitsytmatka" yhteislaulukeikoilla. Ihan mahtavaa. Olen seurannut kovasti Ruotsin vastaavaa tapahtumaa ja suorastaan fanitan sitä. Olen todella iloinen saatuani kutsun saapua Samppalinnaan. Uskon, että saamme mahtavan tunnelman aikaan.

"Ja kaikki laulaa på Samppalinna" järjestetään tänä kesänä menestyksekkäästi jo neljännen kerran. Illasta onkin muodostunut kesän yhteishengen kohokohta. Luvassa hyvää musiikkia bilebändin sekä kesäteatterin näyttelijöiden johdolla. Illan kruunaavat vaihtuvat tähtivieraat, suomalaisen kevyen musiikin ikonit EINI, Virve Rosti ja Tapani Kansa, jotka laulavat ja laulattavat oman tuotantonsa parhaimmat hitit.

– Ainakin pitkästä aikaa laulan "Rakastua voisit aivan pikkuisen", joka on näitä Baccara-käännöshittejä vuodelta -78. Ja uskon, että mukavan jutustelun lomassa kerron lauluista tai jostain muusta siihen liittyvästä hauskoja tarinoita. Koitan lapintyttönä taikoa meille auringonpaisteisen sään ja ei muuta kuin iloisiin tapaamisiin Samppalinnassa, jatkaa EINI.

Lisätietoja: