Saapuminen & liikkuminen

Turku sijaitsee Suomen lounaisrannikolla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Euroopasta Turkuun pääsee parhaiten Tukholman kautta (Turku–Tukholma lentäen alle tunnissa tai laivalla yhden päivän tai yön kuluessa). Suoria lentoja Turkuun on mm. Riiasta ja Gdanskista.

Turku on helposti tavoitettavissa myös muualta Suomesta. Tampereelta tai Helsingistä Turkuun pääsee bussilla tai junalla parissa tunnissa sekä Oulusta lentäen samassa ajassa.

Omalla veneellä ja Tukholmasta tulevalla risteilyaluksella voi tutustua myös Turun edustalla sijaitsevaan maailman upeimpaan saaristoon. Turkuun saapuvat laivat ovat lauttoja, joille mahtuu satoja autoja, joten voit ottaa myös auton matkalle mukaan.

Venäjältä Turkuun pääsee kätevästi autolla E18-tietä pitkin tai junalla Helsingin kautta.

Turun seudulla on kattavat joukkoliikennepalvelut. Turun seudun joukkoliikenne Fölin alueella eli Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla on voimassa tasataksa eli hinta on sama matkan pituudesta riippumatta.

Junaliikenne & Turun rautatieasemat  

Laivaliikenne & yhteydet saaristoon  

Lentoliikenne & Turun lentoasema 

Turun lentoasema sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Turun keskustasta.

Lentoyhteydet:

Linja-autot - Kaukoliikenne

Matkakeisari.fi-hintavertailupalvelu

Matkakeisari.fi-hintavertailupalvelusta löydät edulliset juna- ja bussimatkat Turkuun. Palvelu etsii linja-autojen sekä junien aikataulut ja hinnat. Palvelun avulla käyttäjä voi vertailla bussi- ja junayhteyksiä lähtöajan, hinnan ja nopeuden mukaan.

Etsi matkoja:

Liiku Turussa ja Turun seudulla – Turun seudun joukkoliikenne Föli

Fölin palvelutoimisto
Aurakatu 5, 20100 Turku
Puh. 02 262 4811
Avoinna ma–pe klo 8–18, la klo 9–14, puhelinpalvelu ma–pe klo 8–15, la klo 9–14, chat ma–pe klo 8–15

Näe Turku ja Turun seutu edullisesti 24 tunnin matkailulipulla – sen saat Fölin bussista hintaan 7,50 €. Myös kertalippuja myydään busseissa: aikuiset 3,00 € ja lapset alle 15 v 1,50 €, alle 7-vuotiaat matkustavat Fölin kyydissä maksutta maksavan aikuisen tai lasta lastenvaunuissa kuljettavan matkustajan seurassa.

Fölin lippuja voi ostaa myös mobiililippuna. Mobiilisovelluksessa on myynnissä kertalippuja ja matkailijalippuja eri mittaisille ajanjaksoille. Fölin alueella on voimassa tasataksa eli samat liput kelpaavat koko alueella (Turku, Kaarina, Raisio, Lieto, Naantali, Rusko) ja hinta on sama matkan pituudesta riippumatta.

Liiku Turussa ja Turun seudulla – Autonvuokraus

Hertz tarjoaa edulliset vuokraukset kaikenkokoisille autoille Turussa.

Varaa auto Hertziltä

Varaa auto Turun toimistolta puhelimitse arkisin 8–17 numerosta 020 555 2600.
Huom! Käytä varausvaiheessa alennustunnistetta (CDP) 793464

Muita liikkumisvälineitä Turussa

Pysäköinti Turussa