Lisävinkkejä luokkaretkiin

Flowpark

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee testaamaan kestääkö kantti. Seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan jopa kahdenkymmenen metrin korkeudella. Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille 7-vuotiaasta ylöspäin. Flowpark sijaitsee Skanssin kauppakeskuksen vieressä. Aikaa seikkailuun kannattaa varata 3-4 tuntia.

Turvallisuussyistä lapset pääsevät radoille vain aikuisen valvonnassa: vähintään 1 aikuinen / 4 lasta. 7-9 –vuotiailla lapsilla pitää olla aikuinen ohjaaja radalla. 10-13-vuotiailla pitää olla aikuinen ohjaaja mukana puistossa (radalla tai maassa). 14-vuotiaat ja vanhemmat lapset pääsevät radalle itsenäisesti. Kaikilta alle 18-vuotiailta vaaditaan kuitenkin huoltajan lupa seikkailuun.

SuperPark Turku

Yhdistä luokkaretkeen hauska temmelyshetki!

Uusi SuperPark Turku on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, volttiradat, hyppyrit ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, futisflipperin ja koriksen kera. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, kokeilla vauhdikasta liukumäkeä tai mutkitella polkuautoradalla.

Hohtogolf - West Coast

Kun puttaat, tapahtuu jotain, mitä et osannut odottaa! Kauhuhuoneet ja kaikki 15 hohtominigolfrataa näyttävine tehosteineen tarjoavat runsaasti unohtumattomia elämyksiä! Lisäksi ensimmäisenä Suomessa kauhukuja, jossa ahtaanpaikankammotehoste.

Caribian kylpylä

Teemakylpylässä on kahdeksan allasta polskimiseen ja rentoutumiseen, kolme vesiliukumäkeä laskettavaksi sekä kolme lämmintä saunaa. Luolastot ja haaksirikkoutunut merirosvolaiva luovat karibilaista tunnelmaa. Nälän yllättäessä pizzalle ja purilaiselle helppo poiketa uinnin lomassa tai sen jälkeen

ÅST

Åbo Svenska Teaterissa pääset tutustumaan kulisseihin ja verstaisiin opastetulla kierroksella!
 

Tuorlan observatorion planetaario

Tuorlan planetaariossa esitetään elokuvia tähtitieteellisistä ilmiöistä ja kerrotaan tähtitaivaan tapahtumista. Kiinnostaisiko esimerkiksi elokuva nimeltä Maailmankaikkeuden seitsemän ihmettä? Tuorlan planetaario on myös mielenkiintoinen retkikohde ryhmille. Planetaarioesitysten lisäksi on mahdollista sopia observatorion toiminnan esittelystä. Varaa oma tähtihetki luokallesi!

Ruissalon saari

Ruissalon tammimetsät, 1800-luvun pitsihuvilat, Ruissalon kylpylä, Ruisrock, Kansanpuisto ja Kasvitieteellinen puutarha ovat tehneet saaresta maankuulun. Hyvät pyörätiet ja mukavat etäisyydet houkuttelevat fillarin selkään. Perille pääset myös paikallisilla busseilla. Rantakalliot, upea hiekkaranta ja ainutlaatuinen luonto käy myös omatoimimatkailijan kohteiksi.

Kylämäen suomenhevostila

Marttilassa, keskellä kauneinta Varsinais-Suomea, sijaitsee perinteikäs Kylämäen hevostila. Tila on erikoistunut laadukkaisiin ja monipuolisiin, ympärivuotisiin maatilamatkailupalveluihin, joita tarjotaan niin ryhmille kuin yksityisillekin asiakkaille. Ohjelmaan voidaan sisällyttää mm. tilaesittely, ratsastusta, kärryajelutusta, ruokailu ja tietenkin iiiihanien suomenhevosten rapsuttelua!c Kylämäen Hevostila sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella, vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Turusta.