Verkkokaupan matkapakettiehdot ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa myydään Visit Turun (Turku Touring Oy) omia tuotteita minkä lisäksi kauppa toimii välittäjänä muiden palveluntuottajien tuotteille. Kukin palveluntuottaja vastaa omien tuotteidensa tietojen oikeellisuudesta, tuotteen ehdoista sekä yhteystiedoista mahdollisissa ongelmatilanteissa. Huomioithan, että näissä tapauksissa on otettava yhteyttä kunkin tuotteen vastuulliseen tarjoajaan. Visit Turku vastaa vain omien tuotteidensa asiakaspalvelusta. Palveluntarjoajan yhteystiedot löytyvät oston jälkeen sähköpostiisi lähetettävästä varausvahvistuksesta.

Verkkokaupan matkapakettiehdot

Nämä matkapakettiehdot koskevat Visit Turun omia verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita.

Verkkokaupan rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Turku Touring Oy
Aurakatu 2
20100 Turku

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Satu Hirvenoja
satu.hirvenoja@turku.fi

Rekisterin nimi

Turku Touringin verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tietoja käsitellään Bókun-järjestelmän kautta, joka toimii verkkokaupan varausjärjestelmänä. Lisätietoa Bókunin tietosuojakäytännöistä voit lukea täältä: https://www.bokun.io/terms ja https://www.bokun.io/privacy-policy

Tietoja käsitellään yhteydenottojen, laskutuksen, asiakaskyselyiden, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakas- tai yhteistyösuhteiden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. 

Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja sekä sijaintitietoja voidaan käyttää myös profilointiin sekä markkinointitoimenpiteiden ja asiakasviestinnän kohdentamiseen rekisterissä olevalle henkilölle, jotta voisimme tarjota asiakasta kiinnostavaa tietoa täsmällisesti. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös uutiskorjeen, tapahtumakutsujen sekä asiakastiedotteiden lähettämistä varten.
 

Rekisterin tietosisältö

Henkilöryhmät, joiden tietoja voidaan käsitellä ovat:

  • Yhteistyökumppaniyritysten yhteyshenkilöt
  • Viran puolesta yhteistyökumppaniksi ja/tai markkinoinnin piiriin lukeutuvat henkilöt
  • Rekisterinpitäjän asiakkaat

Rekisteri voi sisältää rekisteröidyistä muun muassa seuraavia tietoja:

  • Yrityksen perustiedot, kuten nimi ja yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Asiakas- tai yhteistyösuhteeseen liittyvät tiedot kuten tilaustiedot, tiedot tapaamisista ja suoramarkkinointiluvat
     

Säännönmukaiset tietolähteet

Turku Touringin myyntipalvelun ja verkkokaupan asiakastiedot.
 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja voidaan jakaa rekisterinpitäjän organisaation sisällä. Rekisteritietoja voidaan luovuttaa eteenpäin kolmannelle osapuolelle, mikäli kyseessä on verkkokaupan kautta Turku Touring Oy:n yhteistyökumppani. Esimerkkitapaus voisi olla vaikkapa Ruisrock-lipun ostaneiden tietojen luovutus festivaalin järjestäjälle, jotta liput voidaan toimittaa ostajalle. Muille osapuolille rekisteritietoja ei luovuteta ilman erillistä suostumusta.
 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Turku Touring Oy ei siirrä oman rekisterinsä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Bókun -verkkokauppa-alustan osalta tietojen siirto on mahdollista - lisätietoja aiheesta täältä: https://www.bokun.io/terms
 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Jos rekisteristä tulostetaan manuaalista aineisto, se säilytetään lukitussa tilassa ja ainoastaan rekisterinpitäjällä on aineiston käyttöoikeus.

Rekisteri sijaitsee verkkokauppa-alustan tarjoaja Bókunin palvelimilla, joiden tietosuojasta voit lukea lisää täältä: https://www.bokun.io/privacy-policy