Turun kattobaarit x 3

Jaa sivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

1Walo Rooftop Bar

Kaksikerroksinen Walo Rooftop Bar on kaikin puolin viihtyisä. Ensin hurmaa tyylikäs sisustus, sitten rento fiilis – ja sitten ne maisemat. Kesäkaudella Walon kattoterassi on ihan ykkönen, mutta myös lasiseinien suojissa tai terassin lämpölamppujen hengailee mielellään ympäri vuoden.

Nappaa juomalistalta näyttävä cocktail tai mocktail, ne ovat täällä the thing. Instagrammattavan herkullisen ulkonäkönsä lisäksi niissä on panostettu myös herkulliseen makuun.

Walo Rooftop Barin löydät Wiklundin 9. ja 10. kerroksesta.

2Kuppis Rooftop Bar

Turun itäinen keskusta kehittyy kohisten, ja nyt siellä on tuliterä hotellikin: Sokos Hotel Kupittaa. Sen ylimmän kerroksen katolla nököttää Kuppis Rooftop Bar kuin kirsikka kakulla. Paikka tarjoilee kerrassaan hulppeat näkymät muun muassa Yliopistonmäen ja Turun tuomiokirkon suuntaan.

Pienet sille! Jos asetut taloksi hotelliin, lähelläsi on niin Turun yliopiston kampusalue kuin Hämeenkadun kivat ravintolatkin. Kupittaanpuisto kaikkine houkutuksineen on sekin ihan vieressä.

3Börs Katto

Ikoninen Hamburger Börs on palvellut vierailijoitaan Turun Kauppatorin laidalla jo vuodesta 1894. Uudistetun hotellin 9. kerroksesta löytyy aivan ihana kattobaari, jossa voi nauttia virkistäviä juomia ja ihailla upeita näkymiä ympäri kaupungin. Baarista löytyy sisätila sekä kattoterassi, joka on täydellinen paikka kesäpäivän paistatteluun. Lisäksi viikonloppuisin Börs Katossa voit tanssahdella menoa vauhdittavan DJ:n rytmien tahtiin.

Julkaistu | Päivitetty

Ei sua nää kiinnostais?