Organisaatio

Visit Turku Archipelago

Visit Turku Archipelago on uusi alueellinen matkailun kehittämis- ja markkinointiyhtiö, jonka ovat yhdessä perustaneet Turku, Naantali ja Parainen. Yhtiö aloittaa toimintansa virallisesti vuoden 2023 alussa. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Kristiina Kukkohovi.

Yhtiö vastaa jatkossa matkailun strategisesta kehittämisestä alueella, sen matkailubrändeistä ja markkinoinnista, digitaalisesta kehityksestä, alan edunvalvonnasta sekä myynnin alueellisesta johtamisesta. Visit Turku Archipelago tähtää tiiviiseen yhteistyöhön alueen yrityksistä ja julkisista toimijoista koostuvan laajan verkoston kanssa. Toiminnan ytimessä tulevat olemaan vastuullisuus, läpinäkyvyys, luovuus, asiakaskeskeisyys sekä tiedolla johtaminen.

Visit Turku

Visit Turku on alueellinen matkailun myynti- ja markkinointiorganisaatio, joka on operoinut Turun kaupungin matkailupalveluita. Visit Turku Archipelago -yhtiön perustamisen myötä Visit Turku tullaan yhdistämään uuteen yhtiöön. Visit Turku -brändi jatkaa Turun kaupungin matkailubrändinä, jota Visit Turku Archipelago hallinnoi.

Turku Touring Oy

Turku Touring Oy on toiminut Visit Turun myyntitoimintojen teknisenä ja vastuullisena osapuolena.